ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ feed

Ταξινόμηση κατά:

MINI ΕΚΔΟΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΣΥΝΗΜΙΤΟΝΟΥ

MINI ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΥΝΗΜΙΤΟΝΟΥ σε διαστάσεις μόλις 25Χ25Χ11 εκατοστών, ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΙΜΗ, και μέχρι 10 KVAR σε σύνδεση τριγώνου, με 4 βαθμίδες διόρθωσης και έξοδο 1 ακόμη βαθμίδων για μελλοντική τοποθέτηση απλούστερων συσκευών. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


Α ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ

Κατάλληλοι για βιομηχανίες, βιοτεχνίες και γενικότερα επιχειρήσεις με μεγάλη κατανάλωση, όπου η άεργος επιφέρει μεγάλα πρόστιμα. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


Α ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ

Ενεργοποιεί αυτόματα συστοιχίες μαζί με συγκεκριμένες συσκευές, και προσαρμόζει άλλες συστοιχίες, ανάλογα με τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης. ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ για επιχειρήσεις με σχετικά μεγάλη και σταθερή κατανάλωση (έως 25 KVAR άεργου) 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


Β ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ -Γ505

Τυποποιημένοι πίνακες αντιστάθμισης 2 σταθερών βημάτων-συστοιχιών πυκνωτων. ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ για μεγαλύτερες επιχειρήσεις, όπου οι πίνακες αυτόματης διόρθωσης - με χρονοδιακόπτη δεν ενδείκνυνται, για οικονομικούς ή άλλους λόγους. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


Β ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ - Γ312

Τυποποιημένοι πίνακες αντιστάθμισης 2 σταθερών βημάτων-συστοιχιών πυκνωτων. Το δημοφιλέστερο προϊόν της Ελληνικής αγοράς. Κατάλληλοι για τις περισσότερες επιχειρήσεις, ιδανικό για μίνι μάρκετ, κρεοπωλεία, εστιατόρια, πρατήρια άρτου κ.α. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


Β ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ - Γ335

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ 2 ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΒΗΜΑΤΩΝ-ΣΥΣΤΟΙΧΙΩΝ ΠΥΚΝΩΤΩΝ Για μικρές επιχειρήσεις όπως πρακτορεία, καφενεία, εμπορικά με 1-2 ψυγεία, κλιματισμό, 4-5 φθορίου κ.α. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


Γ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟ σύστημα αντιστάθμισης Α330

Ιδανικό για τοπική αντιστάθμιση, σε περίπλοκες εγκαταστάσεις η σε συγκεκριμένες συσκευές π.χ. κλιματιστικό, πλυντήριο κ.α. σε τριφασικό η μονοφασικό δίκτυο. Διαθέτει δυο διακόπτες, αλλά χρησιμοποιεί μόνο τον πρώτο. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


Γ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟ σύστημα αντιστάθμισης Β335

Τέσσερα τυποποιημένα συστήματα αντιστάθμισης με σταθερές και συγκεκριμένες συστοιχίες πυκνωτών για μονοφασική παροχή, η για τοπική αντιστάθμιση και σε τριφασικές παροχές. Για κατοικίες, γραφεία, μικρές επιχειρήσεις, με κλιματιστικό 1 ψυγείο κ.α. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


Γ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟ σύστημα αντιστάθμισης Β505

Προτείνετε για γραφεία - καταστήματα με νυχτερινή επιγραφή. Διαθέτει ένα διπλό διακόπτη, για επιλογή μεγάλης ή ακόμη μεγαλύτερης κατανάλωσης. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


Γ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟ σύστημα αντιστάθμισης Β505Π

Ειδικά εξελιγμένο μοντέλο για συνηθισμένα περίπτερα, με 3-4 ψυγεία φθορίου κ.α. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...  • «« Αρχή
  • « Προηγούμενη
  • 1
  • Επόμενη »
  • Τέλος »»


Εμφάνιση #  
Αποτελέσματα 1 - 10 από 10

 Προσοχή στις απομιμήσεις

 Οι συνεργάτες της ΟΙΚΑΤ ΔΕΝ τοποθετούν πίνακα στην επιχείρηση σας εάν (παρουσία σας) δεν έχουν ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ 10% σε amper και 7% σε Kwh.

 Η εγγύηση μας είναι 2 χρόνια, οι τιμές μας υπολογίζονται για απόσβεση σε 6-7 μήνες άρα σε περίπτωση μείωσης π.χ. 10 ευρώ την ημέρα Χ (730-210=520) ημέρες έχετε 5.200 ευρώ κέρδος.